Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: För att låna behöver du ett lånekortsnummer och pinkod.
Omslagsbild för Den stora utmaningen
Isbn: 978-91-8052-478-0
Förlag: Lind & Co Förlag
Kategori:
Romaner Humor
Tillgänglig sedan: januari 2024

E-bok

Den stora utmaningen

En sak är säker: i Johannes vänkrets går ingen säker. Inte ens de själva.
Det är dags för Johannes att göra comeback som skådespelare – i filmen ”Vin, kvinnor och sång”. Tillsammans med kompisen Envar åker han till Palma, Mallorca, där inspelningen ska ske. Och Palma, Mallorca, kommer aldrig mer att bli sig likt.
Hemma i Sverige bor dramatikern Katarina med sina båda manliga sambos i lilla huset ute på vischan och får oväntat besök av Polisen. Och på TV24 har Fluffo och Ylva fått förstärkning av en yngre förmåga, kallad Praktikant-Patrik som råkar ut för diverse jobbigheter som gör honom viral. Inte heller Sverige kommer sålunda att bli sig likt.
Livet på Mallorca har sina prövningar. Envar provar på jobbet som den snälla godisbjörnen Yompi, blir ägare av en vandrande-pinne-farm och ställs inför sitt livs största utmaning. Och hur är det egentligen med gängets hyresvärd på turistorten - det danska Sigmund Freud-sällskapet - står det riktigt rätt till på hjärnkontoret hos de som bor där?

För den som läser ”Den stora utmaningen”, den fristående fortsättningen på två tidigare böcker, kommer livet aldrig mer att bli sig likt. Ta risken! Några smällar får man ju ta.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone