Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: För att låna behöver du ett lånekortsnummer och pinkod.
Omslagsbild för Den förlorade sonen
Isbn: 978-91-8049-029-0
Förlag: North Audio Publishing
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: oktober 2023

E-bok

Den förlorade sonen

Harrison Lane är inte som de andra kriminalpoliserna på New Scotland Yard. Han föddes av en ensamstående mamma och växte upp i sydvästra USA, där hans ursprungsamerikanske styvpappa lärde upp honom till en skicklig spårare. Ingen blir riktigt klok på den starke, tystlåtne Harrison. De andra poliserna tycker att det är konstigt att han varken dricker kaffe eller alkohol, att kvinnor inte kan slita ögonen från honom och att han alltid sätts på fall som ingen annan kan lösa…

När en kropp hittas i dunklet inne i skogen Fenton Woods sätts till och med Harrisons ovanliga färdigheter på prov. Det är en syn som ger kalla kårar: flämtande ljus brinner runt det unga offrets livlösa kropp. Harrison känner igen tecknen på det ritualistiska beteende som kännetecknar en farligt förvriden mördare.

Allteftersom han gräver djupare i fallet besöker Harrison en kuslig viktoriansk kyrkogård, där ett isande minne från hans eget förflutna väcks. Minnet av hans unga, vackra mamma, insvept i svart, som krampaktigt håller honom i handen. Han vet inte varför de var där, men skräcken han kände då har blivit kvar hos honom.

Medan Harrison försöker får rätsida på sin traumatiska minnesbild och dess eventuella koppling till fallet blir ett barn bortrövat. Kan Harrison övervinna sitt förflutnas demoner och fånga mördaren innan ännu ett oskyldigt liv släcks?



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone