Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: För att låna behöver du ett lånekortsnummer och pinkod.
Omslagsbild för Suicide Club
Isbn: 978-91-8023-807-6
Förlag: Modernista
Kategori:
Barn & Ungdom Unga vuxna
Tillgänglig sedan: januari 2022
Uppläsare: Lo Tamborini
Length: 10 timmar 52 minuter

Ljudbok

Suicide Club

Hyllad & flerfaldigt prisbelönt dystopisk debut

»Fascinerande och tankeväckande.« Vargnatts bokhylla

»En idéroman sprungen ur en åldersfixerad värld. En välskriven bok som väcker funderingar och frågor.« Litteraturmagazinet

I en nära framtid har forskningen tagit ett avgörande framsteg: odödlighet är nu en realitet men bara för dem som förtjänar den. De kallas långlevare: De som tränar, utövar yoga, dricker hälsosamma juicer och går och lägger sig i tid.
Den 100 år gamla Lea är genetiskt perfekt: en postertjej för de odödliga. En dag får hon syn på sin far på gatan. Då har det gått 88 år sedan senaste gången de träffades. När hon följer efter honom stirrar hon plötsligt döden i vitögat. Det gör Lea osäker – om hon kunde vara så oförsiktig, är hon verkligen, på riktigt, värd sin odödlighet?
Medlemmarna i Suicide Club har inte alltid varit aktivister. De började som ett gäng desillusionerade långlevare som ägnade sig åt förbjudna aktiviteter som livemusik, onyttig mat och ansvarslösa orgier. Men nu har de stämplats som terrorister av staten. Och Lea bestämmer sig för att kontakta dem.

RACHEL HENG är född i Singapore. Hon har bland annat utsetts till en av 2018 års mest spännande debutanter av The Independent. Suicide Club är hennes första roman.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone