Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: För att låna behöver du ett lånekortsnummer och pinkod.
Omslagsbild för Superhjältarna 2
Isbn: 978-87-2675-777-4
Förlag: SAGA Kids
Kategori:
3-6 år Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: december 2021
Uppläsare: Frederick Halbout
Length: 2 timmar 44 minuter

Ljudbok

Superhjältarna 2

Superhjältarna är tillbaka, men deras hjältemodiga gärningar får inte längre omvärldens beundran! Nu är det Helens tur att visa vad hjältarna kan, medan Bob passar barnen. Men inget går enligt plan, och en ny skurk hotar mänskligheten. Familjen Parr måste än en gång jobba ihop för att rädda staden från total ödeläggelse – och är lättare sagt tän gjort, hur super man än är ... Kommer de att lyckas?



© Disney. All rights reserved.

Bli förtrollad av DISNEYS fantastiska världar! Följ med på äventyr och upplev magin med Musse Pigg, Aladdin, Dumbo, Blixten McQueen, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana, Lady och Lufsen, Rapunzel, Ariel, Snövit, Jack Sparrow, Hiro, Röjar-Ralf, familjen Superhjältarna, Nemo och alla de andra från DISNEYS underbara skattkammare! Veckla ut öronen och luta dig tillbaka - det är dags för äventyr!

Följ med ??på supercoola superhjälteäventyr med SUPERHJÄLTARNA. Slåss mot farliga skurkar med starka Mr. Incredible, smyga runt hörn och genom sprickor med Elastaflickan, bli osynlig med Violet, spring iväg med superhastighet med Dash och flyg som en eldkula med Jack-Jack. Nu är vi iväg!

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone