Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: För att låna behöver du ett lånekortsnummer och pinkod.
Omslagsbild för Spider-Man - Chock och rädsla
Isbn: 978-87-2670-553-9
Förlag: SAGA Kids
Kategori:
Romaner 3-6 år Barn & Ungdom Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: december 2021
Uppläsare: Benjamin Hagberg
Length: 8 minuter

Ljudbok

Spider-Man - Chock och rädsla

New York City har drabbats av en rad oförklarliga inbrott. I Spider-Mans område har det skett flera teknikrelaterade stöldkupper i datorbutiker, nystartade teknikföretag och liknande och på varje ställe är säkerhetssystemet kortslutna. Och i Ghost-Spiders område är det en annan tjuv som härjar, som inte lämnar några spår efter sig alls ... Spider-Man och Ghost-Spider bestämmer sig för att slå ihop sina kloka huvuden och hitta skurkarna tillsammans, men det är lättare sagt än gjort!

Följ med till MARVELS fantastiska universum! Lyssna på häftiga berättelser med Avengers Iron Man, Spider-Man, Hulk, Captain America, Black Widow, Thor, Hawkeye, Doctor Strange, Captain Marvel, Black Panther, Falcon, Ms Marvel, Star-Lord, Deadpool och alla andra hjältar och skurkar från MARVELS otroliga skattkammare. Ta på dig din mantel och hitta din inre superhjälte – nu drar vi på fartfyllda äventyr!

'Med stora krafter följer ett stort ansvar!' Följ med Peter Parker aka Spider-Man när han svingar sig runt i New Yorks gator och bekämpar brottslingar och superskurkar!

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone