Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: För att låna behöver du ett lånekortsnummer och pinkod.
Omslagsbild för Hackspettens tillfälliga avbrott
Isbn: 978-87-2639-699-7
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: oktober 2021

E-bok

Hackspettens tillfälliga avbrott

Stefan Svensson är övertygad om att hans nya anställning kommer att förändra hans liv men det visar sig bli på sätt han aldrig hade kunnat föreställa sig. Allt börjar när han reser till ett Österlen insvept i sommarskrud för att träffa företagets VD i dennes sommarstuga. Vid ankomsten ligger bostaden tom och övergiven. Inte en kotte syns till och Stefans närmaste chef går inte att få tag i. Han tvingas till slut att ge upp och återvända hem till Lund med en oroväckande känsla i kroppen. När en död kropp dessutom påträffas ett par dagar senare börjar Stefan undra om de båda händelserna inte hänger ihop. Har han sett mer än han är medveten om? Och varför beter sig hans chef så underligt?

Ann Hollingby (1947-) är en svensk författare och akademiker. Hennes böcker utspelar sig ofta i universitetsmiljöer, en värld vars historia och interna intriger hon är väl bekant med.

Olof G Henningson är en svensk författare och förläggare. 1992 startade han bokförlaget Pinot Förlag, som började som ett läromedelsförlag men sedan 2001 ändrade inriktning till svensk spänningslitteratur.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone