Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: För att låna behöver du ett lånekortsnummer och pinkod.
Omslagsbild för Mannen på bron
Isbn: 978-91-6423-480-3
Förlag: Piratförlaget
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: augusti 2021
Uppläsare: Stefan Sauk
Length: 5 timmar 58 minuter

Ljudbok

Mannen på bron

Det är en riktigt underhållande läsning som denna fantasirika författare bjuder på där vi möter många oväntade vändningar och riktigt udda detaljer bitvis helt magnifikt  Anders Kapp, Kapprakt.se

En mamma. En dotter. En mördare.

Det har gått ett år sen den dramatiska skogsbranden, men Stella Robertsson lever fortfarande med konsekvenserna. Hon är avstängd från tjänsten medan hon utreds för sitt agerande i samband med exmannens död, och har tagit sin tillflykt till en lånad sommarstuga.

Två kvinnor angrips när de tältar i ett naturreservat utanför stan. Spår på brottsplatsen tyder på kopplingar till ett ouppklarat dubbelmord i närliggande Heleneberg fem år tidigare. Då mördades två trettonåriga flickor av en man de mötte på en nedlagd järnvägsbro. Mannen hittades aldrig, trots att stora delar av skeendet spelades in på det ena offrets telefon.

Stella blir motvilligt indragen i fallet. Hon har kontaktats av en journalist, som hotar att avslöja vad som hände när hennes exman dog. I ett desperat försök att skydda sin dotter från sanningen erbjuder hon honom full insyn i utredningen.

Björn Paqualin är manusförfattare och bosatt i Stockholm. Mannen på bron är den andra delen i trilogin om Stella Robertsson, som inleddes med Låt det brinna.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone