Jump to content
The library informs: För att låna behöver du ett lånekortsnummer och pinkod.
Cover for Ett skimmer av lycka
Isbn: 978-87-1165-829-1
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance
Accessible since: June 2021

E-book

Ett skimmer av lycka

När Sally St. Vincents faster går bort bestämmer hon sig för att lämna det lugna livet på den engelska landsbygden och återvända till sin mor, Lynn Lystell, i London. Det finns bara ett problem. Sally är inte alls säker på att hennes mor kommer vilja ta emot henne. Lynn Lystell är nämligen en världskänd skådespelerska och det faktum att hon har en dotter är en väl bevarad hemlighet som hon haft i 18 år nu. Mot alla odds tar Lynn emot Sally men det dröjer inte länge förrän konflikter börjar pyra under ytan. Samtidigt tvingas Sally konfrontera sina känslor gentemot sin fästman. Älskar hon honom verkligen eller finns det någon annan som kan sätta hennes hjärta i brand? Och vad är det för hemligheter Sallys mor döljer för henne?

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone