Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: För att låna behöver du ett lånekortsnummer och pinkod.
Omslagsbild för Man dör inte av stress: man slutar bara att leva - om utmattningssyndrom
Isbn: 978-87-2646-872-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: april 2020
Uppläsare: EvaMaria Oria
Length: 6 timmar 4 minuter

Ljudbok

Man dör inte av stress: man slutar bara att leva - om utmattningssyndrom

Lever du i en tillvaro där stress tycks vara den ständige följeslagaren? Är du, har du varit eller ligger du på gränsen till att bli sjuk?

Det här är boken som Selene Cortes önskar funnits tillgänglig när hon blev sjuk. Den är inte bara ett ovärderligt verktyg för dig som drabbats av utmattningssyndrom, utan även för anhöriga och de som i sitt arbete kommer i kontakt med sjukdomen. Selene utgår ifrån sina egna erfarenheter och berättar på ett personligt sätt om den sjukdom som kommit att prägla stora delar av hennes liv. Om långtidssjukskrivningarna och utanförskapet och ångesten och rädslan för att inte komma tillbaka.

Selenes personliga berättelse varvas med ord från psykiatrikern Marie Åsberg, som från ett kliniskt perspektiv talar om diagnostik, symptom och behandling. Dessutom avslutas boken med en lista över 'saker du inte måste' och ett formulär som kan hjälpa dig få en bild av ditt nuvarande tillstånd.

Selene Cortes är en föreläsare, utbildare och konsult som på olika sätt arbetar med psykisk ohälsa. Marie Åsberg är en internationellt ansedd psykiatriker och senior professor.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone