Jump to content
The library informs: För att låna behöver du ett lånekortsnummer och pinkod.
Cover for Paus- Andas
Isbn: 978-91-8873-917-9
Publisher: Mindboozt Publications
Category:
12 -15 years Children's books Young adults Psychology Medicine & Health
Accessible since: May 2019
Narrator: Camilla Gyllensvan
Length: 13 minutes

Audiobook

Paus- Andas

Paus- Andas 

Stanna upp och bara var här och nu, denna korta medation med fokus på din andning kommer hjälpa dig att bli mer närvarande och mer fokuserad i nuet. Din andning är en viktig del och oftast den första övningen som ingår i medietion och mindfulnss. med hjälp av denna övning även kallad aningsankaret kommer du i kontaktmed  och lär känna din andning. Med hjälp av denna övning kommer du kunna kjänna dig mer grundad och mer i nuet.

Första ljudspåret är med musik och andra är endast tal, välj den som passar dig bäst 
Ge dig själv möjligheten att slappna av och ge dig själv några minuters vila varje dag 

Camilla Gyllensvan är Internationellt certifierad Mental Coach och NLP Trainer via ICNLP. Hon är utbildad i ACT och Mindfulness, KBT och driver ett utbildningsföretag med fokus på att utbilda privatpersoner och organisationer i kommunikation och ledarskap samt håller internationella NLP utbildningar.  

Sedan 2006 har hon coachat och utbildat hundratals klienter och använt mental träning, meditation och hypnos som komplement till coaching med goda resultat. Camilla har hittills gett ut  ljudböcker samt skrivit boken NLP kommunikation och det personliga ledarskapet utgiven 2017, som också översatts till engelska 2018 och boken Tips från Coachen 2018, båda utgivna av Mindboozt Publications, samt är medförfattare i boken om Självsabotörer utgiven 2018  för mer information besök 
www.camillagyllensvan.se

 

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone