Jump to content
The library informs: För att låna behöver du ett lånekortsnummer och pinkod.
Cover for De inneboende
Isbn: 978-87-2602-247-6
Publisher: Saga Egmont
Category:
Fantasy & Sci-Fi
Accessible since: August 2018
Narrator: Susanna Persson
Length: 5 hours 30 minutes

Audiobook

De inneboende

De inneboende är en berättelse om mörk, olycklig kärlek mellan man/kvinna, kvinna/kvinna, man/man och demon/man. Cela får ett tvång att döda, Monica får hybris och Martin en svartsjuk demon som gör det omöjligt för honom att träffa tjejer. De träffas alla på Robert Platinums Eyes wide shut-fest, en fest som slutar i tragik. 

Författaren Anders Fager om De inneboende: "Ett fascinerande galleri av besatta karaktärer som sedan länge slutat vara mänskliga. Eller straighta. Det är förföriskt, sexigt och som att se en bilolycka i slow motion. Jag hade också fel när jag trodde att Frida Edman skulle tappa bollen och att alla bra idéer skulle rinna ut i intet. Men finalen i De Inneboende är fullständigt underbar.

Man vill sitta med författaren på Tasch, där väggarna är mjuka, vinet svart och servitriserna dödligt vackra så länge man inte rör vid dem. Jag är stillsamt förundrad. Och förbannad över att jag sitter och skriver det här istället för att sova."

Frida Edman är en svensk författare och förläggare. Hon skriver framför allt fantastisk litteratur och driver förlaget Mörkersdottir.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone