Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: För att låna behöver du ett lånekortsnummer och pinkod.
Omslagsbild för Ett stressfritt liv - Din guide till ett liv utan stress, press och oro.
Isbn: 978-91-9842-230-6
Förlag: Tomas & Dennis Publishing
Kategori:
Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: augusti 2017
Uppläsare: Kim Bergkvist
Length: 2 timmar 39 minuter

Ljudbok

Ett stressfritt liv - Din guide till ett liv utan stress, press och oro.

Tomas Lydahl & Dennis Westerberg, båda författare, föreläsare och framstående experter inom områdena mental hälsa och personligt ledarskap, samtalar om stress, press och oro.

Ljudboken påminner om Tomas och Dennis populära podcast (Tomas & Dennis podcast), med tiotusentals lyssnare varje vecka.

Ljudboken är en ”guidning till sinnesfrid som håller i sig”. Det är nämligen fullt möjligt att ha lugn och ro i sinnet, trots att omständigheterna runtomkring kanske inte är de allra bästa.

Tomas och Dennis introducerar och förklarar tre nyupptäckta och livsförändrande principer som ger oss människor mer framgång och högre livskvalitet. I takt med att lyssnarens medvetenhet kring principerna ökar, växer även välmåendet.

Bokens främsta syfte är att öka lyssnarens förståelse kring hur vi människor fungerar psykologiskt. Deltagaren får lära sig ett nytt sätt att förstå° och ”hantera” stress, något som varken kräver specifika tekniker eller avancerade metoder.

Låt dig dock inte luras av den lättsamma och smått ironiska tonen. Inte heller av den breda skånska dialekten. Bortom all humor och kvickhet, finns nämligen ett viktigt och revolutionerande budskap.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone