Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: För att låna behöver du ett lånekortsnummer och pinkod.
Omslagsbild för Sjukt begär
Isbn: 978-91-7697-369-1
Förlag: Hoi Audio
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juli 2017
Uppläsare: Håkan Julander
Length: 11 timmar 33 minuter

Ljudbok

Sjukt begär

I en fabrik i östra Frankrike befinner sig apotekaren Felix Larson, ansvarig för ompackningen av en sändning med insmugglad hiv-medicin. Något som visar sig svårare än han kunde ana. Hur hamnade Felix – en plikttrogen ensamvarg – mitt i en kriminell och farlig verksamhet?

Från Östeuropa följer den grymme ledaren bakom smugglingen, Hristo Jankov, hur hans operation spårar ur. Något han inte tänker tillåta.

Läkaren Kattis Melin blir oroad när den hivsmittade patienten Erik säger att han drabbas av skrämmande biverkningar av sin nya medicin. Vad är det som händer? Kattis ger sig iväg för att leta efter svar men finner bara fler frågor.

Sjukt begär är en spänningsroman som tar sitt avstamp i den brutala verkligheten: varje år försvinner biståndsmediciner spårlöst efter ankomst till Afrika, livsviktig bromsmedicin för hivsmittade som aldrig når fram till dem som är i desperat behov av den.

Magnus Jahnsson föddes 1968 och har jobbat med läkemedel under hela sitt yrkesverksamma liv. Sjukt begär är hans debutroman och den första i en serie spänningsromaner med läkemedelsbedrägerier som gemensam nämnare. Magnus bor i Saltsjö-Boo med fru och döttrar. Han har utbildat och föreläst om läkemedelskvalitet på tre kontinenter och har sedan barnsben haft passion för att skriva och läsa. Läs mer om Magnus och hans skrivande på www.jahnsson.com


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone