Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: För att låna behöver du ett lånekortsnummer och pinkod.
Omslagsbild för Livet börjar när du inser att du bara har ett
Isbn: 978-91-7337-924-3
Förlag: Brombergs Bokförlag
Kategori:
Romantik
Tillgänglig sedan: juli 2017
Uppläsare: Katharina Cohen
Length: 5 timmar 32 minuter

Ljudbok

Livet börjar när du inser att du bara har ett

En underhållande och inspirerande roman för alla som behöver stanna upp och hitta tillbaka till glädje och tacksamhet. Genom att följa Camille på hennes resa får vi läsare också verktyg till att förändra våra egna liv.

Camille har ett bra arbete och en fin familj, men trots att hennes liv utåt sett är lyckat är hon inte lycklig. En regnig eftermiddag, på väg hem från jobbet, kör hon i diket utanför Paris. En man kommer till hennes undsättning. Han presenterar sig som Claude Duponel. Det är något med honom som får Camille att öppna sig. Claude, som arbetar med att hjälpa människor som tappat fotfästet, kan ställa en diagnos och menar att Camille lider av "rutinsjuka". Det är en själslig åkomma och kännetecknas av kronisk, oförklarlig dysterhet, förlust av energi och problem med relationer. Han erbjuder sig att hjälpa henne att återupptäcka livsglädjen.

Mötet med Claude blir början på ett omvälvande äventyr. Hon inleder en process för att rensa upp i sin fysiska och mentala miljö och genom kreativa och ibland svåra utmaningar lär sig Camille att erövra sina innersta drömmar och se livet i ett nytt ljus.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone