Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: För att låna behöver du ett lånekortsnummer och pinkod.
Omslagsbild för Lyckliga människor läser och dricker kaffe
Isbn: 978-91-3714-841-0
Förlag: Bokförlaget Forum
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: mars 2016

E-bok

Lyckliga människor läser och dricker kaffe

Lyckliga människor läser och dricker kaffe av Agnès Martin-Lugand började som en egenutgivningssuccé. Den har älskats av de franska läsarna och nu sålts till över tjugo länder. Det är en varm och vemodig berättelse om att hitta tillbaka till livet efter en stor sorg. Om att kanske finna kärleken igen.

Det har gått ett år sedan Diane förlorade sin man och deras femåriga dotter i en bilolycka. Sedan dess lämnar hon knappt Parislägenheten där de bodde tillsammans. Bokkaféet som hon drivit – Lyckliga människor läser och dricker kaffe – står och förfaller.

Men hennes vän Félix försöker envist locka ut henne i verkligheten igen, och för att få vara ifred och fly undan minnena bestämmer hon sig för att resa bort på obestämd tid. Hon hyr ett hus på den irländska landsbygden, dit hennes man alltid velat åka. Där gör hennes rara hyresvärdar allt för att hon ska trivas, vilket inte kan sägas om deras brorson, som blir hennes granne. Någon odrägligare typ har Diane aldrig träffat, men efterhand börjar hon inse vad som döljer sig under den hårda ytan ...



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone