Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: För att låna behöver du ett lånekortsnummer och pinkod.
Omslagsbild för Ninna och sjukhusfåglarna
Isbn: 978-91-2714-398-2
Förlag: Natur & Kultur
Kategori:
3-6 år Bilderböcker
Tillgänglig sedan: oktober 2015

E-bok

Ninna och sjukhusfåglarna

På sjukhus är nästan alla sjuka.
Eller så är de på jobbet.
En del sitter bara och väntar.

En poetisk och finstämd bilderbok i stort härligt format om allt möjligt och omöjligt som kan hända på sjukhus. Skön läsning för den som sitter i väntrummet och oroar sig och för den som bara ska ta en spruta någon annan dag, men också för den som redan är på sjukhus och kanske måste stanna längre.

När Matilda Ruta fick i uppdrag av Gävle sjukhus att göra ett artist in hospital-projekt blev det bland annat vackra animationer som visas på skärmar i sjukhusentrén. Uppdraget gav även inspiration till en bilderbok.

Matilda Ruta (f. 1982) är en tecknare och formgivare från Stockholm. Efter masterexamen från Konstfack har hon bland annat arbetat med serienoveller, illustrationsuppdrag, bilderböcker, tidskriftsdesign, workshops och utsmyckningar. Hennes illustrationer till boken “Mirja och pojken i det rosa huset” (annat förlag), var ett av bidragen som valdes ut till den svenska utställningen på Bokmässan i Bologna 2013! Hon fick även hedersuppdraget att illustrera en av böckerna i Natur & Kulturs serie Min lilla skattkammare 2014.

EPUB3: Fixed format



EPUB3: Fixed format


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone